Když je veku horko a sluníčko pálí již od rána, máme tendenci vyhledávat takové jídlo, které nás ochladí a nezatíží příliš náš žaludek. Častou volbou pro letní obědy či večeře jsou proto čerstvé zeleninové saláty. Požadavkům zákazníků vychází vstříc i francouzské pekařství PAUL, které letos ještě rozšířilo svou bohatou nabídku salátů.
Abyste se však nejen osvěžili, ale jídlo vás i dostatečně zasytilo, najdete v každém salátu ze široké nabídky vždy také nezbytnou porci kvalitních bílkovin. Záleží pak na vašich preferencích, nebo i momentální chuti, který salát zvolíte. Co třeba Fermiér s pečeným kuřetem a ementálem, Fresher se šunkou a vajíčkem, středomořskou kuchyní inspirovaný salát Mediterraneénne, nebo třeba Atlantik s uzeným lososem? Ke každému salátu dostanete samozřejmě i kousek čerstvého křupavého pečiva PAUL, takže lehký oběd nebo večeře bude kompletní.
Lahodné saláty v pekařství PAUL jsou připravovány vždy čerstvé a vybere si opravdu každý. Nemáte zrovna chuť na zeleninu? Můžete vyzkoušet třeba šťavnatý ovocný salát s jahodami.